Hautauspalvelu

Hautauspalvelu – hautajaisten järjestäminen

Hautauspalvelu ruumisarkku arkkuOta yhteyttä niin kerromme teille vaihe vaiheelta miten asiat etenevät ja hoidamme kaikki käytännön asiat puolestanne. Olemme surun kohdatessa Teitä varten.

Hautajaisiin liittyy paljon käytännön asioita, jotka käymme kanssanne läpi. Hautauspalvelu ja kuljetukset hoituvat vankalla kokemuksella ammattitaidolla, kunnioittavasti ja arvokkaasti. Ammattaitaidolla ja suurella sydämellä valmistetut surusidonnat lohduttavat luopumisen hetkellä. Teemme kaikemme yhdessä kanssanne, että surun päivästäkin voisi jäädä kauniit muistot.

Suuren menetyksen kohdatessa haluamme olla mukana auttamassa hautajaisten järjestämisessä. Surunkin keskellä on ryhdyttävä käytännön toimiin viimeisen leposijan järjestämiseksi ja ne voidaan aloittaa välittömästi henkilön menehdyttyä. Voitte varata tapaamisajankohdan soittamalla numeroon 03 6336848 tai 050 5125554. Voitte varata tapaamisen myös kotisivujemme kautta esimerkiksi meidän toimistolle Lammille. Kaikki järjestelyt hoituvat tarvittaessa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Järjestelyt toteutetaan aina ensisijaisesti vainajan toiveita ja katsomusta kunnioittaen. Omaisten tulisi noudattaa hautaussuunnitelmaa, mikäli sellaisesta sovittu. Oikeus järjestää hautajaiset on aviopuolisolla, lapsilla tai avioliiton omaisessa suhteessa olleella henkilöllä.

Onko pakko jaksaa yksin? EI ja siksi toivomme, että otatte rohkeasti yhteyttä ja tehdään tämä loppumatka yhdessä.